Γίνετε μια προσπάθεια καταγραφής της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον νέο δήμο Θερμαϊκού. Σκοπός είναι να υπάρξει ευρετήριο τον επιχειρήσεων τόσο για την εξυπηρέτηση των ιδίων όσο και ων πελατών τους. Επίσης θα γίνει προσπάθεια δημιουργίας χώρου (σελίδας) προσφοράς και ζήτησης εργασίας σε συνδυασμό με μια "ιδεοθήκη" - ιδέες και λύσεις για το πως θα μπορέσει να αναπτυχθεί η περιοχή.
Παρακαλείστε να στείλετε τα στοιχεία σας (επωνυμία, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, δραστηριότητα και ότι άλλο θέλετε) στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση για να προστεθούν στην λίστα.
e-mail
eleni.mattheou@yahoo.gr

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Αναζητώντας το χαμένο χρόνο

Κτήμα Γεροβασιλείου


Ενημερωτικό δελτίο


Αναζητώντας το χαμένο χρόνο: Σχέδια για το μέλλον, μέρος τέταρτο
Ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Στέργιος Κουτσομήτρος στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου
Οι διαλέξεις μας συνεχίζονται τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013, στις 7.00μμ, με επισκέπτη ομιλητή τον ψυχίατρο – ψυχοθεραπευτή και διευθυντή του Ιατρικού Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου Στέργιο Κουτσομήτρο.
«Αληθινές ιστορίες σχετικά με την οικογένεια, από το ημερολόγιο ενός ψυχοθεραπευτή – ψυχιάτρου»
Το να είναι κανείς γονιός, είναι ό,τι πιο σημαντικό κάνει ο καθένας μας στη ζωή. Για τον ρόλο αυτό όμως δεν διδαχτήκαμε ποτέ τίποτα. Το χειρότερο όμως είναι πως καμιά φορά το θεωρούμε και περιττό.
Στην πραγματικότητα, όμως, με τη συμπεριφορά μας, τα λάθη ή τις παραλείψεις μας, διαμορφώνουμε τις ζωές των παιδιών μας. Αν κάνουμε το καλύτερο σήμερα, ίσως αύριο δε θα χρειαστούν έναν ψυχοθεραπευτή.
Τι είναι όμως το καλύτερο;
Μέσα από αληθινές ιστορίες θα συζητήσουμε μαζί για το καλύτερο.

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου