Γίνετε μια προσπάθεια καταγραφής της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον νέο δήμο Θερμαϊκού. Σκοπός είναι να υπάρξει ευρετήριο τον επιχειρήσεων τόσο για την εξυπηρέτηση των ιδίων όσο και ων πελατών τους. Επίσης θα γίνει προσπάθεια δημιουργίας χώρου (σελίδας) προσφοράς και ζήτησης εργασίας σε συνδυασμό με μια "ιδεοθήκη" - ιδέες και λύσεις για το πως θα μπορέσει να αναπτυχθεί η περιοχή.
Παρακαλείστε να στείλετε τα στοιχεία σας (επωνυμία, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, δραστηριότητα και ότι άλλο θέλετε) στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση για να προστεθούν στην λίστα.
e-mail
eleni.mattheou@yahoo.gr

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μάθετε τα μυστικά του ΤΕΝΝΙΣ



 
Μάθετε τα μυστικά του ΤΕΝΝΙΣ με τα μαθήματα ΤΕΝΝΙΣ στο ΚΑΨΑΛΑΣ ΤΕΝΝΙΣ CLUB!!!! OΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!

Κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα ή ενσωματωθείτε σε μία από τις ομάδες που υπάρχουν και μάθετε να παίζετε ΤΕΝΝΙΣ γρήγορα!!!!

Οι προπονητές με την αγωνιστική τους εμπειρία θα σας δώσουν τις πρακτικές γνώσεις που χρειάζεστε για να μάθετε να παίζετε ΤΕΝΝΙΣ σε σύντομο χρονικό διάστημα!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τηλεφωνήστε στο 6931 836647 ή ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΌ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου